Totul despre masinile de legat

Ce este o masina de legat?

Un utilaj ce infasoara si lipeste pe produsul final u “curea” din banda plastica

Detalii despre masinile de legat

Masinile de legat cu banda plastica vin in mai multe modele cu diferite viteze, productivitati si volume; de la modele mici semi-automate pana la cele profesioniste ce pot lega incarcaturi mari de dimensiuni industriale.
Pentru o afacere mica cu numar redus de pachete ce trebuiesc legate, este indicat un utilaj semi-automat; mai accesibil financiar si cu o productivitate mai redusa decat cele industriale, isi fac foarte bine treaba pentru companii mici si medii.
Banda de legat poate fi produsa atat din plastic, metal cat si alte materiale inlocuitoare in functie de produsele ce trebui legate. De obicei banda este facuta din polipropilena fiind un material de legat pentru pachete mici si medii . Latimea benzilor oscileaza intre 3/16 dintr-un inch si 3/4 din un centimetru.
O a doua categorie de mini-masini de legat ar fi cele portabile. De dimensiune foarte mica,acestea pot fi transportate oriunde si ii ajuta pe cei din domeniul logisticii (firme de curierat s.a.) pentru a putea sigila oricand o cutine sau alt tip de ambalaj.

Articole similare
Share
Categorie : Stiri si informatii tags: , , .