Beneficiile paletizarii in transportul produselor

  • Transportul de produse de la fabrica/depozit catre un distribuitor sau client poate fi foarte anevoios pentru unele companii. Transportul eficient si in conditii de siguranta este o provocare pentru fabrici si furnizori!
  • Paleti care nu sunt bine aranjati sau stivuiti isi pot modifica pozitia sau se pot rasturna si avaria produsul transportat. Ploaie,ninsoare si alte conditii meteo pot distruge ambalajul si deteriora produsul iremediabil. Companiile pot minimiza aceste riscuri si scadea din costuri cu ajutorul masinilor de ambalat paleti in folie stretch . Paletizoarele imbunatatesc manipularea paletilor la incarcare, cresc eficienta muncitorilor si siguranta la locul de munca. Cel mai important insa este protectia oferita produselor companiei !
  • Continutul este protejat de murdarie,praf, umiditate si raze UV iar filmul opac ascunde continutul paletului oferind un plus de intimitate.
  • In mod normal utilizarea paletizorului nu depaseste 80-100 paleti pe zi,dar pentru companii mai mari cu productie industriala este nevoie de solutii profesioniste !
  • Bisoti va poate oferi toate tipurile de masini de ambalat paleti in folie stretch, atat solutii de paletizat orizontale pentru incarcaturi cu masa mare!
    Cosnultanta si calitate mai aproape decat credeti !

Articole similare
Share
Categorie : Stiri si informatii tags: , , .